About

Postat pe Septembrie 8, 2009 de Istodor

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.

3 raspunsuri pentru About

 1. no name a spus: Iulie 4, 2011 at 7:50 pm

  va rog, puteti lua in calcul publicarea articolului(?) de mai jos in catavencii si, daca da, in ce conditii?
  va multumesc.

  cine este comanescu?
  habar n-am, mi-a trecut asa pe la ureche. cic-a scris o carte scanand (gugalind?). L-am gugalit si eu. am aflat. este unu’. Un oarecare? cine-s eu sa pot spune? totusi ce pot spune? Nimic. sau aproape nimic. Citii ca l-a facut (sau si-a permis…?) pe Eminescu elodie literara. Si ca abia asteapta sa si-o ia.
  Cred insa ca nimeni n-o sa i-o traga. Este cumva legat de cuvantul ‘permis’. De ce-ar avea (el) nevoie de ‘permis’? Pai, in a te ridica de la genunchiul broastei si a-l face asa pe Eminescu (habar n-am daca pe merit sau nu) si, de exemplu, a-l carcoti pe Balcescu cum a facut Boia, parca ar fi o oarecare diferenta. Mica, mare? mai conteaza?
  Cica mai amesteca in carte de la Elodia, la Nikita şi altele pana la Esca si Raduleasca, cu ‘aplomb’. Acelasi cu care trecea Saul Bellow de la Marc Aurelius si Cleopatra la Marlyn Monroe si Kisssinger.
  Oare?

 2. Carmen Bendovski a spus: Septembrie 15, 2011 at 5:32 pm

  off topic: putem comunica pe un alt canal? am avea nevoie de niste retete “dunarene” de la tine, se poate? recunostinta asigurata!

 3. Adina Closcaru a spus: Octombrie 17, 2012 at 6:41 pm

  Buna ziua,

  Avem placerea de a va invita la lansarea oficiala a revistei Harap Alb Continua, care va avea loc pe 24.10.2012 la Hanul Manuc – Salonul Voievodal.

  Pentru confirmarea participarii, va rugam sa ne scrieti pe contact@harapalbcontinua.ro pana pe 21.10.2012.

  Multumim!
  Va asteptam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>